Veselé Vánoce a šťasný Nový Rok 2020 - info č.5


Veselé Vánoce a šťastný Nový Rok  Vám všem přeje za Ringohraní Michal Hromek :-)

Pařbě zdar, všem úžasný, a numerologicky určitě zajímavý, rok 2020, plný skvělých her, hudby, knih, filmů a výletů do přírody a to vše položeno na pevných základech skvělého rodinného zázemí, bez kterého by nic z toho nebylo.

Popřeji Vám pod vlastním jménem, ať nejsme pořád v rovině anonymního nicku, který vlastně vznikl jen pro potřeby pojmenovat postavičku v RPG hrách, která jsem jako mělo být já, ale nechtěl jsem tam mít fádně civilní jméno :-)  A abych to trochu odlehčil, tak mě napadá, že bych mohl říci něco o tom, jak jsem vlastně přišel k nicku Ringo, byť o mně mnozí vědí, že jsem hlavně depešák :-) Ano, Depeche Mode je pro mě kapela číslo jedna, ale jinak poslouchám tuny další muziky, na kterou nedám dopustit a vše se to začalo vyvíjet nějak od druhé poloviny základky, kdy jsem našel první skupiny, u kterých jsem si uvědomil, že jim fandím. A stalo se to pak někdy v druhém ročníku gymnázia, kdy se rozjela reinkarnace beatle manie a já jsem fanaticky začal zbožňovat The Beatles a strašně mě bavil její muzikálně tehdy nejslabší člen Ringo Starr. Hltal jsem jejich muziku a zhlédl jsem pak xkrát filmy A Hard Day's Night a Help a když přišel okamžik pravdy a já si tehdy měl pojmenovat postavičky do Eye of The Beholder, první co mě napadlo, že tadyhle ten mág budu já a pojmenuji jej Ringo. A od té doby to tak mám.

Tak, to by bylo takové snad trochu zábavné přiblížení toho, proč Ringo, Ringohraní a podobně. Ne, fakt to není po Fantišku Ringo Čechovi, kterému se asi v jeho mladistvé bubenické kariéře stalo něco podobného, jako mně a když fakt konkrétně usedl za bubny, chtěl být jako Ringo z The Beatles :-) Ale občas mě v nějakých řevnivých politických debatách na FB baví paranoidní podezřívání mými oponeny, "že jsem určitě fanatický obdivovatel politických názorů Františka Ringo Čecha, tak proto mám ten nick". Kdybych jim vysvětlil, jak jsem k nicku přišel, asi by neměli slov :-)

Když jsem přemýšlel, co Vám sdělit do vánočního prosincového infa, vůbec mě nenapadlo, že zplodím ty dva odstavce výše, ale nakonec mi to přijde jako dobrý nápad, tak už to tak nechám.  A co nás čeká v roce 2020? Spousta příjemné práce :-) Budeme hrát hry, jako doposud, to je jasné. Možná jste si všimli, že trochu rozšiřuji sekci žánrů, určitě nezůstanu jen u RPG, japonských RPG a strategií. Hodlám se poohlédnout i po hrách, které pro mě znamenaly hodně, ale přitom nespadají do klíčových žánrů, na které jsem soustředěný dneska. Takže se určitě rozroste sekce Adventury, chystám se podívat na nějaké ty simulátory, ale překvapivě i na akčněji zaměřené hry, spadající spíše do oblasti vesmírných stříleček,  3D stříleček i klasických plošinovek.

Občas si dáme report z nějaké hry, ale jelikož musím přiznat ,že tohle přináší práce nejvíce, určitě nebudu dělat deníky a reporty z každičké hry, kterou rozehraji, spíše si namátkově vyberu a vybírám tak, že půjde povětšinou o hry, u kterých předpokládám, že už je asi hrát nebudete a tak si třeba aspoň o nich přečtete.

Předsevzetí do roku 2020, které jsem si dal ohledně blogu, jsou jasná - dodělávat, co jsem rozdělal :-) Tím mám na mysli například konečně dodělat sekci sbírky konzolových her, dokonaleji nafotit některé kousky ze sbírky krabicových PC her a dodělání některých nápadů, které mi tady visí stále v konceptu, ale nebyl jsem zatím schopen je dotáhnout do finální podoby, abych je zveřejnil.

Ringo

Komentáře

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak definovat žánr Dungeon - názorová výměna Richmond, Elemir, Anorak(jvempire), StriderCZ a Ringo

Ishar: Legend of the Fortress

Pokémon - dětinská záležitost nebo komplexní fenomenální RPG?